Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na pyszny i lekki sernik. Sernik pachnie wanilią i jest przyjemnie kwaskowy.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 286
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1403
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 287
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1009
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 286
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1403
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 287
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1009
Składniki
Tortownica 21-22 cm, wysmarowana tłuszczem. Spód wyłożyć herbatnikami. Mango wyłożyć na sitko, potem zblendować na pulpę. Składniki w temperaturze pokojowej. Masło stopić i ostudzić. Serek, cukry i jajka wymieszać łyżką na jednolitą masę. Dodać budyń, wymieszać. Wlać masło, przemieszać, dodać mango i dżem, wymieszać. Masę przelać do tortownicy. Piec w 170 C ok. 70 minut.