Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1237
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 495
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1327
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1237
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 495
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1327
Składniki
Mąkę przesiać zrobić dołek,dodać sól,cukier żółtka i pozostałe składniki dobrze wyrobić jeśli jest potrzeba podsypywać mąką.Ciasto włożyć na godzinę do lodówki.Po wyjęciu dobrze zbić podzielić na trzy części rozwałkować,wyciąć faworki i smażyć na rozgrzanym oleju>