Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy mają - nie może zabraknąć i u nas. Próbowałam wielu przepisów na faworki. Ten z piwem jest po prostu genialny :).
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1962
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1641
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2645
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1962
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1641
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2645
Składniki
Wszystkie składniki umieszczamy w misie miksera i zagniatamy. Ciasto musi być gładkie. Następnie "wybijam" ciasto około 10 minut. I tu najlepiej sprawdza się wałek w połączeniu z Karolem :). Ciasto wałkujemy cienko i formujemy faworki. Ja zawszę smażę na smalcu.