Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy mają - nie może zabraknąć i u nas. Próbowałam wielu przepisów na faworki. Ten z piwem jest po prostu genialny :).
Dzisiaj przygotowałam dorsza smażonego, lecz w trochę innej odsłonie bo w pa...
Odsłon: 39
Każda wędlina wykonana domowym sposobem jest lepsza od najlepszej sklepowej.
Odsłon: 121
Bardzo smaczna pasztetowa, bez zagęszczaczy jakimi są kaszka manna, bułka ta...
Odsłon: 225
Dzisiaj przygotowałam dorsza smażonego, lecz w trochę innej odsłonie bo w pa...
Odsłon: 39
Każda wędlina wykonana domowym sposobem jest lepsza od najlepszej sklepowej.
Odsłon: 121
Bardzo smaczna pasztetowa, bez zagęszczaczy jakimi są kaszka manna, bułka ta...
Odsłon: 225
Składniki
Wszystkie składniki umieszczamy w misie miksera i zagniatamy. Ciasto musi być gładkie. Następnie "wybijam" ciasto około 10 minut. I tu najlepiej sprawdza się wałek w połączeniu z Karolem :). Ciasto wałkujemy cienko i formujemy faworki. Ja zawszę smażę na smalcu.