Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki deser z płynną czekoladą
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9548
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3124
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6630
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9548
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3124
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6630
Składniki
1. Na kąpieli wodnej rozpuszczamy czekoladę, masło, i cukier. 2. Jak składniki się rozpuszczą dodajemy mąke 3. Na koniec dodajemy jajka i szybko mieszamy 4. Do wypiekania ciastek używamy aluminiowych foremek do babeczek 5. Foremkę wypełniamy na ¾ wysokości foremki i pieczemy około 8-10min w temperaturze 180’ Sposob przygotowania sosu malinowego. 1. Maliny i cukier wrzucamy na patelnie i smażymy na małym ogniu ok. 20min 2. Po tym czasie mielimy maliny 3 przecieramy sos przez sitko z bardzo małym oczkiem żeby wszystkie ziarna z malin zostały na sitku. Do dekoracji dodajemy świeże maliny , mogą być też truskawki i liście mięty. Smacznego