Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie do zrobienia ciastka które wyglądają jak drożdżowe bułeczki w pomniejszeniu.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1249
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 456
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3414
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1007
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1249
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 456
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3414
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1007
Składniki
Biały ser przełożyć do miski. Wbić jajko. Dodać cukier i budyń w proszku. Zmiksować na jednolitą masę serową. Ciasto francuskie rozwinąć i posmarować całe równomiernie masą serową. Ciasto zwinąć w roladę wzdłuż dłuższego boku i pokroić na kilkucentymetrowe kawałki. Przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Posmarować mlekiem. Piec ok. 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni. Wystudzić i oprószyć cukrem pudrem.