Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadchodzą Walentynki możemy przygotować coś szybkiego a zarazem pysznego. Wystarczy dziesięć minut, dwa składniki i czekoladowe serduszka są gotowe a Francja kojarzy nam się z miłością, dlatego wykorzystałam do tego ciasto francuskie.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 1872
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 113
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 194
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 1872
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 113
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 194
Składniki
1. Ciasto francuskie rozkładam, smaruję cienko Nutellą i przykrywam drugim ciastem francuskim
2. Ciasto kroję w pionowe pięciocentymetrowe paski, zwijam kilka razy w spirale.
3. Następnie układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia , układając kształt serca. 4. Piekę w rozgrzanym piekarniku 10 minut w 180°C.
5. Gotowe. 6. Smacznego.