Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadchodzą Walentynki możemy przygotować coś szybkiego a zarazem pysznego. Wystarczy dziesięć minut, dwa składniki i czekoladowe serduszka są gotowe a Francja kojarzy nam się z miłością, dlatego wykorzystałam do tego ciasto francuskie.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 802
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420441
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1753
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 802
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420441
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1753
Składniki
1. Ciasto francuskie rozkładam, smaruję cienko Nutellą i przykrywam drugim ciastem francuskim
2. Ciasto kroję w pionowe pięciocentymetrowe paski, zwijam kilka razy w spirale.
3. Następnie układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia , układając kształt serca. 4. Piekę w rozgrzanym piekarniku 10 minut w 180°C.
5. Gotowe. 6. Smacznego.