Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO ŁATWE I SUPER SZYBKIE ZAJMUJE ZALEDWIE TRZY MINUTY. POLECAM DO TEGO CIASTO Z LIDLA -DOBRE I TANIE 2,50 ZŁ.OPAKOWANIE
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 173
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 565
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 281
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 173
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 565
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 281
Składniki
NASTAWIAMY PIEKARNIK NA 220 C-BEZ TERMOOBIEGU LUB 200 C Z TERMOOBIEGIEM
W MIĘDZY CZASIE CIASTO FRANCUSKIE SMARUJEMY CZYM CHCEMY- W TYM PRZYPADKU JEST TO GOTOWA MASA MAKOWA Z PUSZKI
ZWIJAMY JAK ROLADĘ ,KONIEC SMARUJEMY WODĄ LUB ROTRZEPANYM JAJKIEM ABY SIĘ PRZYKLEIŁO TAK SAMO SMARUJEMY WIERZCH CIASTA
KROIMY NA ŚLIMACZKI I DO NAGRZANEGO PIEKARNIKA NA OK.15-20 MIN.AŻ CIASTO SIĘ ZRUMIENI.