Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO ŁATWE I SUPER SZYBKIE ZAJMUJE ZALEDWIE TRZY MINUTY. POLECAM DO TEGO CIASTO Z LIDLA -DOBRE I TANIE 2,50 ZŁ.OPAKOWANIE
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 6834
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8567
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 184
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1168
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 6834
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8567
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 184
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1168
Składniki
NASTAWIAMY PIEKARNIK NA 220 C-BEZ TERMOOBIEGU LUB 200 C Z TERMOOBIEGIEM
W MIĘDZY CZASIE CIASTO FRANCUSKIE SMARUJEMY CZYM CHCEMY- W TYM PRZYPADKU JEST TO GOTOWA MASA MAKOWA Z PUSZKI
ZWIJAMY JAK ROLADĘ ,KONIEC SMARUJEMY WODĄ LUB ROTRZEPANYM JAJKIEM ABY SIĘ PRZYKLEIŁO TAK SAMO SMARUJEMY WIERZCH CIASTA
KROIMY NA ŚLIMACZKI I DO NAGRZANEGO PIEKARNIKA NA OK.15-20 MIN.AŻ CIASTO SIĘ ZRUMIENI.