Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO ŁATWE I SUPER SZYBKIE ZAJMUJE ZALEDWIE TRZY MINUTY. POLECAM DO TEGO CIASTO Z LIDLA -DOBRE I TANIE 2,50 ZŁ.OPAKOWANIE
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2064
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 318
Polecam.
Odsłon: 2010
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 699
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2064
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 318
Polecam.
Odsłon: 2010
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 699
Składniki
NASTAWIAMY PIEKARNIK NA 220 C-BEZ TERMOOBIEGU LUB 200 C Z TERMOOBIEGIEM
W MIĘDZY CZASIE CIASTO FRANCUSKIE SMARUJEMY CZYM CHCEMY- W TYM PRZYPADKU JEST TO GOTOWA MASA MAKOWA Z PUSZKI
ZWIJAMY JAK ROLADĘ ,KONIEC SMARUJEMY WODĄ LUB ROTRZEPANYM JAJKIEM ABY SIĘ PRZYKLEIŁO TAK SAMO SMARUJEMY WIERZCH CIASTA
KROIMY NA ŚLIMACZKI I DO NAGRZANEGO PIEKARNIKA NA OK.15-20 MIN.AŻ CIASTO SIĘ ZRUMIENI.