Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł dla tych, którzy jeszcze nie widzą co upiec na Święta.
Ciasto rozłożyć na stolnicy. Posmarować kutią pozostawiając wolne 2 cm wzdłuż dłuższych boków. Zwinąć w roladę zaczynając od dłuższego boku, delikatnie przyciskając nadzienie do ciasta. Gotową roladę pokroić na plastry, każdy o grubości ok. 2cm. Położyć je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Ciasto posmarować roztrzepanym jajkiem roztrzepanym. Piec 20 minut w temperaturze 180 stopni C.
Ciasto rozłożyć na stolnicy. Posmarować kutią pozostawiając wolne 2 cm wzdłuż dłuższych boków. Zwinąć w roladę zaczynając od dłuższego boku, delikatnie przyciskając nadzienie do ciasta.
Gotową roladę pokroić na plastry, każdy o grubości ok. 2cm. Położyć je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Ciasto posmarować roztrzepanym jajkiem roztrzepanym. Piec 20 minut w temperaturze 180 stopni C.
Szybkie i smaczne placuszki cynamonowe z rabarbarem i orzechami włoskimi idea...
Odsłon: 98
Pieczonki, regionalna potrawa z okolic Myszkowa. Ja zrobiłam je w naczyniu ża...
Odsłon: 17917
Są tak smaczne, że grillowałam je już drugi raz!
Odsłon: 102
Podstawą udanego grilla są ciekawe i smakowite dodatki!
Odsłon: 66
Mój kurczak dzisiaj w postaci zawijanej rolady, z dodatkami. Kurczak można b...
Odsłon: 119
Szybkie i smaczne placuszki cynamonowe z rabarbarem i orzechami włoskimi idea...
Odsłon: 98
Pieczonki, regionalna potrawa z okolic Myszkowa. Ja zrobiłam je w naczyniu ża...
Odsłon: 17917
Są tak smaczne, że grillowałam je już drugi raz!
Odsłon: 102
Podstawą udanego grilla są ciekawe i smakowite dodatki!
Odsłon: 66
Mój kurczak dzisiaj w postaci zawijanej rolady, z dodatkami. Kurczak można b...
Odsłon: 119
Składniki
Ciasto rozłożyć na stolnicy. Posmarować kutią pozostawiając wolne 2 cm wzdłuż dłuższych boków. Zwinąć w roladę zaczynając od dłuższego boku, delikatnie przyciskając nadzienie do ciasta. Gotową roladę pokroić na plastry, każdy o grubości ok. 2cm. Położyć je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Ciasto posmarować roztrzepanym jajkiem roztrzepanym. Piec 20 minut w temperaturze 180 stopni C.
Ciasto rozłożyć na stolnicy. Posmarować kutią pozostawiając wolne 2 cm wzdłuż dłuższych boków. Zwinąć w roladę zaczynając od dłuższego boku, delikatnie przyciskając nadzienie do ciasta.
Gotową roladę pokroić na plastry, każdy o grubości ok. 2cm. Położyć je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Ciasto posmarować roztrzepanym jajkiem roztrzepanym. Piec 20 minut w temperaturze 180 stopni C.
Przepisy Desery
Desery
Domowe lody bananowe fit
Desery
Tort śmietankowo malinowy.
Desery
Ciasto z owocami na kefirze
Desery
Prosty torcik na Dzień Matki
Domowe lody bananowe fit
Prosty przepis na domowe lody bananowe z jogurtem naturalnym, które przygotuj...
Odsłon: 14
Tort śmietankowo malinowy.
Tort śmietankowo malinowy z czarnymi jagodami, mocno nasączony kawą. Plastry...
Odsłon: 23