Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naturalna galaretka, bez zbędnych chemicznych dodatków. Smacznie i zdrowo. Do żelowania galaretki użyliśmy agar-agar.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1042
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 967
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12864
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1042
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 967
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12864
Składniki
Miąższ z arbuza miksujemy w robocie kuchennym na jednolitą masę. Przekładamy do rondelka, dodajemy grenadynę i agar-agar, dokładnie mieszamy i zagotowujemy. Zestawiamy z ognia lekko ostudzamy. Przed wylaniem do salaterek ponownie mieszamy. Wstawiamy do lodówki, do całkowitego stężenia.