Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naturalna galaretka, bez zbędnych chemicznych dodatków. Smacznie i zdrowo. Do żelowania galaretki użyliśmy agar-agar.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 233
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35045
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 190
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 233
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35045
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 190
Składniki
Miąższ z arbuza miksujemy w robocie kuchennym na jednolitą masę. Przekładamy do rondelka, dodajemy grenadynę i agar-agar, dokładnie mieszamy i zagotowujemy. Zestawiamy z ognia lekko ostudzamy. Przed wylaniem do salaterek ponownie mieszamy. Wstawiamy do lodówki, do całkowitego stężenia.