Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naturalna galaretka, bez zbędnych chemicznych dodatków. Smacznie i zdrowo. Do żelowania galaretki użyliśmy agar-agar.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22089
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 111
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 391
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 117
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 162
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22089
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 111
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 391
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 117
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 162
Składniki
Miąższ z arbuza miksujemy w robocie kuchennym na jednolitą masę. Przekładamy do rondelka, dodajemy grenadynę i agar-agar, dokładnie mieszamy i zagotowujemy. Zestawiamy z ognia lekko ostudzamy. Przed wylaniem do salaterek ponownie mieszamy. Wstawiamy do lodówki, do całkowitego stężenia.