Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonała galaretka na soku owocowym własnej produkcji,bez konserwantów
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 790
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 790
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Wodę zagotować i przestudzić,po czym połączyć z sokiem.
Przygotować żelatynę:żelatynę wymieszać z 5 łyżkami chłodnej wody ,chwilę poczekać aby napęczniała,dodać 5 łyżek gorącej wody i dokładnie ją rozprowadzić a następnie połączyć z sokiem.Rozłożyć na porcje i pozostawić w lodówce do zestalenia
Po zastygnięciu udekorować bitą śmietaną i owocami.