Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonała galaretka na soku owocowym własnej produkcji,bez konserwantów
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3454
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 605
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3752
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 313
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 561
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3454
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 605
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3752
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 313
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 561
Składniki
Wodę zagotować i przestudzić,po czym połączyć z sokiem.
Przygotować żelatynę:żelatynę wymieszać z 5 łyżkami chłodnej wody ,chwilę poczekać aby napęczniała,dodać 5 łyżek gorącej wody i dokładnie ją rozprowadzić a następnie połączyć z sokiem.Rozłożyć na porcje i pozostawić w lodówce do zestalenia
Po zastygnięciu udekorować bitą śmietaną i owocami.