Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszności dla naszych pociech.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3332
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1182
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3332
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1182
Składniki
Wykonanie: Galaretkę zalać wrzątkiem wg opisu na opakowaniu. Jabłka przeciąć na połówki, wydrążyć, przelać galaretkę i odstawić do wystygnięcia, a następnie do lodówki. Schłodzone kroić na ósemki.