Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2726
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421835
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2168
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2726
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421835
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2168
Składniki
Nektarynkę obieramy,kroimy na kawałki i wrzucamy do rondla. Dodajemy 50 ml wody,białe wino,cukier i sok z cytryny,zagotowujemy. Gdy nektarynka będzie już miękka,blendujemy. Żelatynę rozpuszczamy w gorącej wodzie,dokładnie łączymy z powstałym nektarem. Przelewamy do salaterek,odstawiamy do zestalenia. Śmietanę ubijamy ze szczyptą cukru i syropem miętowym,nakładamy na zastygniętą galaretkę.