Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Galaretki w skórkach pomarańczy idealne na letnie przyjęcie, kinder party czy inną uroczystość.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1908
Polecam, pychota.
Odsłon: 638
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 520
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1908
Polecam, pychota.
Odsłon: 638
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 520
Składniki
Pomarańcze sparzyć, umyć. Przekroić na pół, wydrążyć środek. Galaretki przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu (ja użyłam 400 ml wody zamiast 500ml). Rozpuszczone galaretki przestudzić. Skórki pomarańczy poukładać w formie do muffinek. Przestudzone galaretki wlać do skórek. Przełożyć do lodówki do stężenia. Gotowe pokroić w ćwiartki. Podawać.