Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i latwy krem kokosowy .Do tortu,ciast.Polecam!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8306
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 461
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8306
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 461
Składniki
czekolade lamiemy na mniejsze kawalki,smietane doprowadzamy do wrzenia i zalewamy nia czekolade.Bardzo dobrze mieszamy do polaczenia skladników.Odstawiamy do ostygniecia.
Nastepnie dajemy do lodówki.Przed uzyciem krótko ubic i gotowe!Smacznego!