Do góry

Desery Przepis na:

Ganache kokosowe krem kokosowy do tortu

Ganache kokosowe krem kokosowy do tortu

Autor:

Przepisów i artykułów: 83 Ocena: 342

Dodano:

Odsłon: 517

Szybki i latwy krem kokosowy .Do tortu,ciast.Polecam!

Składniki

  • 200g bialej czekolady,100g mleczka kokosowego,10g wiórek kokosowych
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Ganache kokosowe krem kokosowy do tortu

Przygotowanie

  1. czekolade lamiemy na mniejsze kawalki,smietane doprowadzamy do wrzenia i zalewamy nia czekolade.Bardzo dobrze mieszamy do polaczenia skladników.Odstawiamy do ostygniecia.

  2. Nastepnie dajemy do lodówki.Przed uzyciem krótko ubic i gotowe!Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń