Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiony deser z dzieciństwa w pełni sezonu truskawkowego.
widelec do przyrządzenia i konsumpcji
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 259
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 96
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 259
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 96
Składniki
Truskawki z cukrem trzeba z grubsza ugnieść widelcem, tak aby pozostały grubsze kawałki. Podstawowa wersja jest bez niczego poza tym. Zabielenie i czym to kwestia gustu, wersje czysta i zabielana są równie dobre.
Smacznego :)