Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewa i poprawia humor.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34140
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1344
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113590
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34140
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1344
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113590
Składniki
Wykonanie: Wsypać do garnka cukier, kakao wymieszane z mąką, sól i wymieszać z małą ilością wody, tak aby nie było grudek. Następnie mieszając wlać wodę i doprowadzić do wrzenia. Gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Po czym wymieszać z mlekiem i zagotować ponownie. Doprawić wanilią i podawać z dodatkiem bitej śmietany.