Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 191
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22429
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 216
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 191
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22429
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 216
Składniki
Gruszki obrać, skropić cytryną i ugotować w wodzie z dodatkiem 2 łyżek cukru i reszty cytryny (ok. 10 min). Z pozostałego cukru zrobić karmel, dodając na początku podgrzewania 2 łyżki wody. Kiedy cukier będzie jednolicie złoty, dodać płynny miód i wymieszać. Gorące gruszki podawać polane karmelem.