Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 71
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9324
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 975
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1134
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 71
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9324
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 975
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1134
Składniki
Gruszki obrać ze skórki ( nie odcinać ogonków ), od strony czubka wydrążyć gniazda nasienne.
Zagotować dwie szklanki wody z cukrem, cukrem waniliowym i skórką z cytryny.
Ugotować gruszki w syropie, aby były miękkie.
Wyjąć owoce z syropu, ustawić ogonkami do góry i ostudzić.
Czekoladę włożyć do kubka, wlać mleko, wstawić kubek do większego naczynia z gorącą wodą i rozpuścić czekoladę. Przestudzoną, ale jeszcze płynną polać gruszki i zostawić do zastygnięcia.