Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30914
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3632
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4373
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1137
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30914
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3632
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4373
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1137
Składniki
Gruszki umyć i osuszyć (nie obierać ze skórki), przekroić na połówki i usunąć gniazda nasienne. Przygotowane owoce skropić sokiem z cytryny i posypać całą powierzchnię gruszki cukrem waniliowym. Ułożyć na blaszce i wstawić do nagrzanego do 160 stopni C piekarnika. Piec przez 20 minut.
Czekoladę zetrzeć na tarce. Gorące gruszki posypać wiórkami czekoladowymi i kryształkami granatu.