Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28630
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2181
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28630
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2181
Składniki
Gruszki umyć i osuszyć (nie obierać ze skórki), przekroić na połówki i usunąć gniazda nasienne. Przygotowane owoce skropić sokiem z cytryny i posypać całą powierzchnię gruszki cukrem waniliowym. Ułożyć na blaszce i wstawić do nagrzanego do 160 stopni C piekarnika. Piec przez 20 minut.
Czekoladę zetrzeć na tarce. Gorące gruszki posypać wiórkami czekoladowymi i kryształkami granatu.