Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche, lekkie, łatwe w przygotowaniu. Bardzo smaczne.
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 28696
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 626
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4392
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 28696
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 626
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4392
Składniki
Zagnieść ciasto. Włożyć na noc do lodówki. Wałkować dość cienkie placki. Pokroić w prostokąty, nałożyć marmoladę i ścisnąć widelcem. Piec w temperaturze 160 stopni około10 minut (na złoty kolor). Gotowe. Można obsypać cukrem pudrem.