Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, wilgotne, proste w przygotowaniu, bardzo szybko znikają z talerza :-)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 117
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 718
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 33
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 390
Polecam.
Odsłon: 457
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 117
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 718
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 33
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 390
Polecam.
Odsłon: 457
Składniki
W jednym naczyniu wymieszać suche składniki, w drugim mokre. Wymieszać wszystko razem delikatnie łyżką, do połączenia składników, wmieszać owoce
Formę do muffinek wyłożyć ciastem do wysokości 3/4, można posypać kokosem lub płatkami migdałów i posypać cukrem.
Piec ok. 25 min. w temp. 200 stopni
Gotowe muffinki można polać polewą (ja rozrobiłam cukier puder z syropem ananasowym)
Smacznego