Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deserek dla każdego.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 668
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 56
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 107
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 87
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 982
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 479
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 668
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 56
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 107
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 87
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 982
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 479
Składniki
Wykonanie: Jabłka umyć, wydrążyć gniazdka nasienne, ułożyć w rondelku, zalać wodą, dodać cukry i gotować bardzo powoli około 20 minut, tak aby się nie rozgotowały. Następnie ugotowane jabłka ułożyć delikatnie w salaterce i napełnić dżemem o dowolnym smaku. W wywarze jabłkowym rozpuścić żelatynę i zalać krzepnącą galaretką jabłka. Po czym schłodzić i podawać. Deser smakuje wybornie też z bitą śmietaną.