Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Choć wygląd może troszkę zniechęcać, to smak wszystko wynagrodzi :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10316
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5945
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5298
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12756
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4520
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10316
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5945
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5298
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12756
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4520
Składniki
Jaja wymieszać z cukrem i dodać stopione i ostudzone masło. Następnie dodać śmietanę i pokrojone orzechy. Wymieszać. Potem dodać mąkę i proszek do pieczenia, połączyć. Na końcu dodać jabłka starte na dużych oczkach. Wymieszać.
Ciasto nakładać do papilotek do 2/3 wysokości. Piec w temp. 180 stopni przez ok. 20-25 min. Przed podaniem ostudzić i posypać cukrem pudrem. Smacznego!