Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednoporcjowe, bez użycia wagi kuchennej. Połączenie obu przepysznych ciast w prosty sposób.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1071
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1071
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Składniki
Jabłka umyć, pokroić z kosteczkę.
Dodaj cynamon, miód i wymieszaj. Całość przełóż do małej formy/ naczynia żaroodpornego.
Do osobnej miseczki dodaj wszystkie składniki na masę serową i dokładnie wymieszaj. Wylej na jabłka.
Wstaw do nagrzanego do 180 stopni piekarnika. Piecz przez około 25 minut.
Dodaj ulubione dodatki. Smacznego!