Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser Zebra - bardzo szybki i prosty przepis.
Tortownica 24 cm
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112997
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 359
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 703
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 540
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112997
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 359
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 703
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 540
Składniki
3 galaretki rozpuścić w 3 szklankach gorącej wody. Odstawić do ostygnięcia. Jogurty zmiksować z cukrem pudrem, wlać chłodną galaretkę. Masę podzielić na dwie części. Do jednej dodać kakao i zmiksować. Na dno tortownicy wlać 7 łyżek kakaowej masy i rozprowadzić po całym dnie. Następnie na środek wlać 5 łyżek białej masy. Potem 5 łyżek kakaowej i znów 5 białej. I tak do końca, aż skończą się obie masy. Ciasto włożyć do lodówki, aby całkowicie stężało.