Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty placek jogurtowy u mnie z mrożonymi malinami ale możesz użyć dowolnych owoców np. jabłek, gruszek czy borówek, świeżych lub mrożonych. Napewno ucieszy każdą babcie czy dziadka.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 40
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 31
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 40
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 31
Składniki
Jajka utrzyj z cukrem na gęstą, puszystą masę, dodaj miękkie masło, jogurt, a następnie porcjami dodawaj mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia, miksuj aby nie powstały grudki.
Blachę o wymiarach 16x 36 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto, na wierzch ułóż maliny lekko dociskając. Piec około 35-40 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka. Upieczone ciasto posyp cukrem pudrem.