Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w wykonaniu i bardzo smaczne.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 15
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 722
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 15
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 722
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Składniki
Margarynę, jajko i cukier ucieramy, dodajemy dżem, kakao i proszek do pieczenia. Następnie dodajemy na zmianę mąkę z mlekiem. Całość dokładnie mieszamy i wykładamy do papierowych foremek. Pieczemy ok. 30 min na 180°C. Po wystygnięciu posypujemy cukrem pudrem lub dekorujemy roztopiona czekolada i kokosem.
SMACZNEGO :)