Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w wykonaniu i bardzo smaczne.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19946
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1698
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19946
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1698
Składniki
Margarynę, jajko i cukier ucieramy, dodajemy dżem, kakao i proszek do pieczenia. Następnie dodajemy na zmianę mąkę z mlekiem. Całość dokładnie mieszamy i wykładamy do papierowych foremek. Pieczemy ok. 30 min na 180°C. Po wystygnięciu posypujemy cukrem pudrem lub dekorujemy roztopiona czekolada i kokosem.
SMACZNEGO :)