Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
miękkie, wilgotne, pysznie kakaowe :-) z podanych proporcji wychodzi 12 szt.
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 72764
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 541
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15594
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3419
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 72764
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 541
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15594
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3419
Składniki
Budyń (ja dodałam toffi) ugotować w mniejszej ilości mleka.
Suche składniki wsypać do jednej miski, mokre do drugiej. Wymieszać wszystko razem delikatnie łyżką, do połączenia składników.
Do foremek na muffinki wkładać po 1 łyżce ciasta, łyżeczce budyniu, na środek kostkę czekolady i znowu łyżka ciasta (do 3/4 wysokości foremki)
Piec ok. 30 min. w temp. 180-190 stopni
Smacznego :-)