Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Legumina posmakuje i dzieciom i dorosłym:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16458
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5294
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16458
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5294
Składniki
Mleko zagotować,na gotujące sypać stopniowo kaszkę i mieszać by nie zrobiły się grudki. Ciągle mieszając pogotować około 5min. Przełożyć do miseczki i podawać z konfiturą,oraz owocami. Smacznego życzę!