Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecane szczególnie smakoszom kawy :)
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2587
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 600
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2587
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 600
Składniki
Składniki umieść na patelni z grubym dnem. Podgrzewaj na mniejszym ogniu, prawie cały czas mieszając. Nie można dopuścić do przypalenia. Mnie zajęło to 20 minut. Masę przelej na duży płaski talerz. Przykryj folią i odstaw na całą noc w chłodne miejsce. Kuleczki formuj przy pomocy rąk. Wewnętrzne ich strony smaruj od czasu do czasu masłem, aby zapobiec przyklejaniu. Niektóre kulki obtoczyłam w skrobi kukurydzianej.