Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecane szczególnie smakoszom kawy :)
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10445
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336783
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4374
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423864
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10445
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336783
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4374
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423864
Składniki
Składniki umieść na patelni z grubym dnem. Podgrzewaj na mniejszym ogniu, prawie cały czas mieszając. Nie można dopuścić do przypalenia. Mnie zajęło to 20 minut. Masę przelej na duży płaski talerz. Przykryj folią i odstaw na całą noc w chłodne miejsce. Kuleczki formuj przy pomocy rąk. Wewnętrzne ich strony smaruj od czasu do czasu masłem, aby zapobiec przyklejaniu. Niektóre kulki obtoczyłam w skrobi kukurydzianej.