Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaki mojego dzieciństwa lubię najbardziej dlatego bardzo często do nic wracam.
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2590
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 745
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1538
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14027
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2590
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 745
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1538
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14027
Składniki
Mleko, jajka, łyżkę cukier i szczyptę soi ubij przy użyciu miksera. Powoli dosypuj mąkę. Dołóż starte na tarce jabłka. Wymieszaj. Do wrzątku wkładaj po łyżce masy. Gotuj przez 2 minuty od momentu wypłynięcia na powierzchnię. Kluski podawaj polane jogurtem, posypane cynamonem i cukrem.