Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca skorupka i miękki, kokosowy środek. Mój ideał kokosanek.
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 3073
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 83
Ten piernik ostatnio mnie przrśladował :) W internecie wszędzie pokazywał mi...
Odsłon: 140
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 3073
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 83
Ten piernik ostatnio mnie przrśladował :) W internecie wszędzie pokazywał mi...
Odsłon: 140
Składniki
Do miski wsypać wiórki kokosowe i cukier, wbić białka. Miksować całość na najwyższych obrotach przez jakieś 2 minuty, aż składniki dobrze się połączą.
Za pomocą dwóch łyżeczek formować małe kokosanki, wstawić do piekarnika i piec w 175 st. przez 15 min.