Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 36573
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 380
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 120
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 361
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9193
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 36573
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 380
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 120
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 361
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9193
Składniki
Masło utrzeć z cukrem i z jajkiem, dodać soli, miód i chwilę potrzeć. Dodać przesianą z proszkiem mąkę, polać mlekiem i ucierać. Ciasto wyłożyć na średnią blachę posmarowaną tłuszczem i wyłożoną pergaminem. Piec w nagrzanym piekarniku do 180 stopni przez około 25 minut.
Składniki na polewę wymieszać postawić na kuchni, gotować około 5 minut, cały czas mieszając. Przestudzić.
Wystudzony placek pokroić w kwadraty, obtaczać w polewie i kokosie. SMACZNEGO!