Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przy okazji świątecznych wypieków często pozostaje dużo białka i nie wiadomo co z nim zrobić. Proponuję upiec moje ciasteczka. Przygotowuje się je bardzo szybko, a smak boski.
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 850
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1071
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 257
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2805
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 850
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1071
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 257
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2805
Składniki
Białka ubić na sztywno. Dodać cukier puder i cukier waniliowy. Jeszcze chwilę ubijać. Wmieszać (przy pomocy łopatki) wiórki kokosowe. Dłońmi formować kulki wielkości orzecha włoskiego. Masa się trochę klei, więc można zwilżyć dłonie. Układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, zachowując odstępy. Piec w nagrzanym piekarniku w 180 st.C 15-17 minut, aż się pięknie zrumienią.