Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przy okazji świątecznych wypieków często pozostaje dużo białka i nie wiadomo co z nim zrobić. Proponuję upiec moje ciasteczka. Przygotowuje się je bardzo szybko, a smak boski.
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1157
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1310
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 919
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1454
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1157
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1310
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 919
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1454
Składniki
Białka ubić na sztywno. Dodać cukier puder i cukier waniliowy. Jeszcze chwilę ubijać. Wmieszać (przy pomocy łopatki) wiórki kokosowe. Dłońmi formować kulki wielkości orzecha włoskiego. Masa się trochę klei, więc można zwilżyć dłonie. Układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, zachowując odstępy. Piec w nagrzanym piekarniku w 180 st.C 15-17 minut, aż się pięknie zrumienią.