Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś pysznego dla amatorów kokosa, najlepiej smakują podane wraz z kawą
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 7126
Szybki posiłek, który sprawia radochę w szczególności dzieciom.
Odsłon: 25
Dziś sławetne (tam skąd pochodzi choć w Europie mało znane) ATAPAKUA - Gula...
Odsłon: 38
Przepis na tę miksturę dała mi tydzień temu moja koleżanka z pracy, prawdziwa...
Odsłon: 39
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 7126
Szybki posiłek, który sprawia radochę w szczególności dzieciom.
Odsłon: 25
Dziś sławetne (tam skąd pochodzi choć w Europie mało znane) ATAPAKUA - Gula...
Odsłon: 38
Przepis na tę miksturę dała mi tydzień temu moja koleżanka z pracy, prawdziwa...
Odsłon: 39
Składniki
Zmieszać razem cukier, mleczko kokosowe i olej.
Następnie dodać mąkę, wiórka kokosowe oraz proszek do piecznia
Z tak powstałej masy tworzyć kuleczki, do środka każdej dodać orzech
Kuleczki wykładać na blaszkę wyłożoną papierem śniadaniowym
Piec w 180 st przez około 20 do 25 minut
Po wyjęciu z pieca pozostawić do ostygnięcia
Najlepiej smakują podane wraz z kawą