Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś pysznego dla amatorów kokosa, najlepiej smakują podane wraz z kawą
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113062
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113062
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Składniki
Zmieszać razem cukier, mleczko kokosowe i olej.
Następnie dodać mąkę, wiórka kokosowe oraz proszek do piecznia
Z tak powstałej masy tworzyć kuleczki, do środka każdej dodać orzech
Kuleczki wykładać na blaszkę wyłożoną papierem śniadaniowym
Piec w 180 st przez około 20 do 25 minut
Po wyjęciu z pieca pozostawić do ostygnięcia
Najlepiej smakują podane wraz z kawą