Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i niezwykle smaczne! W sam raz dla niespodziewanych gości! Obłędny smak i zapach!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7868
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1073
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13627
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7868
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1073
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13627
Składniki
Naczynie do tarty ( lub żaroodporne ) natłuszczamy.
Banany mieszamy z cukrem i mąką ziemniaczaną.Układamy w naczyniu.
Składniki crumble bardzo szybko wyrabiamy palcami.Rozkruszamy na wierzch bananów.
Posypujemy obficie kokosem.Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 190C.
Pieczemy ok.35 min ( do złocistego brązu ).
Studzimy (ok.15min). Podajemy z lodami lub/+ bitą śmietaną.