Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze ciasto na świecie:) Makaronikowe - alternatywa mazurka;)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34088
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1238
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113556
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34088
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1238
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113556
Składniki
Dobrze wymieszać białka z cukrem, dodać wiórki, posiekane orzechy. Wstawić do piekarnika 140 st.C (130 st.C termoobieg) na jakies 20 minut, aż ciasto się lekko zarumieni. W międzyczasie zmiksować na krem obrany miąższ mango, mascarpone i sok z limonki. Wyłożyc go na ostudzone ciasto. Na wierzchu ułożyć kompozycję z dowolnych owoców.
Przed podaniem schłodzić w lodówce. Smacznego:)