Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 319
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 1542
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 319
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 1542
Składniki
Nie ma nic prostszego. Ser dzielimy na pięć części. Galaretkę rozpuścić w 300 ml wrzątku i dwoma łyżeczkami cukru. Połączyć z jedną częścią sera. Przelać masę do średniej tortownicy. Wstawić do lodówki, zaczekać aż zastygnie. Robimy następną masę i przelewamy na poprzednią zastygniętą już masę. I tak pięć razy. Gotowe