Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy 30 minut na zrobienie czegoś słodkiego do kawy, bez dodatku jajek a cukier tylko do posypki.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
1. Wszystkie składniki na ciasto zagnieść ( mąkę, margarynę, śmietanę oraz aromat). 2. Następnie rozwałkować i pokroić na kwadraty o boku 5 cm.
3. Na każdym kwadracie rozłożyć po kawałku obranego jabłka i zagiąć do góry rogi ciasta, aby powstała kopertka.
4. Upiec ciastka na złoty kolor i posypać cukrem pudrem lub polukrować.
5. Smacznego.