Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cieniutkie ciasteczka o intensywnym korzennym smaku.
U nas mówi się łysy drożdżowiec albo pajtok. Takie czyste ciasto. Nawet jak...
Odsłon: 2538
Jestem pewna, że czegoś takiego nie próbowaliście. ;) Przysmak wigilijny to c...
Odsłon: 433
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52603
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 555
U nas mówi się łysy drożdżowiec albo pajtok. Takie czyste ciasto. Nawet jak...
Odsłon: 2538
Jestem pewna, że czegoś takiego nie próbowaliście. ;) Przysmak wigilijny to c...
Odsłon: 433
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52603
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 555
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto i wstawić do lodówki na ok. 30 min. Po schłodzeniu ciasto rozwałkować na grubość ok. 0,5 cm i wyciąć ulubionymi foremkami ciasteczka. Piec ok. 15 min. do lekkiego zarumienienia.