Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednym słowem pycha!! <Idealnie nadaje się do mrożenia. Po odmrożeniu ciasto nie traci na smaku wręcz przeciwnie i staje się bardziej wilgne>.
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 51
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 739
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 64
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 51
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 739
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 64
Składniki
Sypkie produkty dokładnie wymieszać. Dżem utrzeć z olejem oraz letnim mlekiem. Ciągle ucierając, połączyć z masą mączną. Formę do pieczenia <keksówkę> wyłożyć papierem do pieczenia. Przełożyć ciasto. Piec godzinę w temperaturze 160 st. Przed podaniem osypać cukrem pudrem lub oblać czekoladą.