Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednym słowem pycha!! <Idealnie nadaje się do mrożenia. Po odmrożeniu ciasto nie traci na smaku wręcz przeciwnie i staje się bardziej wilgne>.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1101
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4744
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1392
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1101
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4744
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1392
Składniki
Sypkie produkty dokładnie wymieszać. Dżem utrzeć z olejem oraz letnim mlekiem. Ciągle ucierając, połączyć z masą mączną. Formę do pieczenia <keksówkę> wyłożyć papierem do pieczenia. Przełożyć ciasto. Piec godzinę w temperaturze 160 st. Przed podaniem osypać cukrem pudrem lub oblać czekoladą.