Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednym słowem pycha!! <Idealnie nadaje się do mrożenia. Po odmrożeniu ciasto nie traci na smaku wręcz przeciwnie i staje się bardziej wilgne>.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4370
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417318
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4370
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417318
Składniki
Sypkie produkty dokładnie wymieszać. Dżem utrzeć z olejem oraz letnim mlekiem. Ciągle ucierając, połączyć z masą mączną. Formę do pieczenia <keksówkę> wyłożyć papierem do pieczenia. Przełożyć ciasto. Piec godzinę w temperaturze 160 st. Przed podaniem osypać cukrem pudrem lub oblać czekoladą.