Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, owocowe i pyyyszne :) Moim Chłopcom zdecydowanie posmakowało.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 921
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1172
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 921
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1172
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Składniki
Każdą galaretkę rozpuścić w szklance wody. Na dno tortownicy 24cm wkładamy blat biszkoptowy. Śmietankę bardzo dobrze schłodzić i ubić mikserem. Następnie dodać 1 tężejącą galaretkę i delikatnie, dokładnie wymieszać łyżką. Następnie masę wyłożyć na biszkopt i wstawić do lodówki aby masa nieco stężała. Rozmrożone truskawki zmiksować z drugą tężejącą galaretką na mus. Masę truskawkową wylać na masę śmietanową. Ciasto ponownie wstawić do lodówki na kilka godzin aby obie masy zastygły. Smacznego!