Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i rozpływające się w ustach ciacho i nie tylko na święta. Polecam bardzo:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1250
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 594
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1351
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1250
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 594
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1351
Składniki
Blaszkę 25/35wyłożyć folią aluminiową. Rozłożyć pierwszą warstwę krakersów. Kawę zalać minimalną ilością wrzątku i przykryć spodeczkiem. Osobno ubić śmietanki z dodatkiem cukru i śmietan-fixu. Dodać do serka mascarpone i zmiksować,dolać 50ml likieru czekoladowego. Krakersy wyłożyć na blaszce i smarować kremem do ich wykorzystania. Wierzch posmarować kremem i posypać wiórkami kokosowymi. Smacznego życzę!