Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i rozpływające się w ustach ciacho i nie tylko na święta. Polecam bardzo:)
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 399
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1785
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 353
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 399
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1785
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 353
Składniki
Blaszkę 25/35wyłożyć folią aluminiową. Rozłożyć pierwszą warstwę krakersów. Kawę zalać minimalną ilością wrzątku i przykryć spodeczkiem. Osobno ubić śmietanki z dodatkiem cukru i śmietan-fixu. Dodać do serka mascarpone i zmiksować,dolać 50ml likieru czekoladowego. Krakersy wyłożyć na blaszce i smarować kremem do ich wykorzystania. Wierzch posmarować kremem i posypać wiórkami kokosowymi. Smacznego życzę!