Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 515
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16772
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 495
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 515
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16772
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 495
Składniki
Łamiemy czekoladę potrzebujemy 4 czekolady w ulubionej konfiguracji np. 2 mleczne i 2 gorzkie albo 1 mleczna i 3 gorzkie.
Podgrzewamy śmietankę i zalewamy nią czekoladę. Mieszamy do rozpuszczenia czekolady i zostawiamy do wystygnięcia. Miksujemy i kiedy pojawią się fale dodajemy mascarpone. Miksujemy i całość jest gotowa !