Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowsza wersja kremu czekoladowego czyli niezawodne awokado z bananem z dodatkiem kakao. Aksamitny krem świetnie komponuje się z soczystymi pestkami granatu. Pycha!
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 478
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16712
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 404
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 478
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16712
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 404
Składniki
Awokado i banany obrać, pokroić na małe kawałki. Składniki umieścić w miseczce, dodać kakao i zblendować. W razie potrzeby dosłodzić miodem. Przełożyć do pucharka i obficie posypać pestkami granatu. Krem jest aksamitny, a kwaskowaty granat świetnie przełamuje jego smak.