Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i delikatny krem jaglany z musem kiwi.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2995
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 130
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 53
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 65
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 63
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2995
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 130
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 53
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 65
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 63
Składniki
Kaszę ugotować najpierw w wodzie a gdy ta odparuje wlać mleko i gotować aż mleko wsiąknie w kaszę.
Dodać do gorącej kaszy pokruszoną czekoladę i zmiksować całość blenderem na puszysty krem. Kiwi obrać, dodać do smaku cukier waniliowy i również zmiksować na mus blenderem.
Kiwi obrać, dodać do smaku cukier waniliowy i również zmiksować na mus blenderem. Pestki granatu wyjąć z owocu i wyłożyć część pestek na dno pucharków.
Na pestki wyłożyć ostudzony krem jaglany. Na krem wlać mus z kiwi a następnie wyłożyć ponownie pestki granatu. Można od razu podawać.