Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i delikatny krem jaglany z musem kiwi.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 792
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1028
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2063
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 792
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1028
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2063
Składniki
Kaszę ugotować najpierw w wodzie a gdy ta odparuje wlać mleko i gotować aż mleko wsiąknie w kaszę.
Dodać do gorącej kaszy pokruszoną czekoladę i zmiksować całość blenderem na puszysty krem. Kiwi obrać, dodać do smaku cukier waniliowy i również zmiksować na mus blenderem.
Kiwi obrać, dodać do smaku cukier waniliowy i również zmiksować na mus blenderem. Pestki granatu wyjąć z owocu i wyłożyć część pestek na dno pucharków.
Na pestki wyłożyć ostudzony krem jaglany. Na krem wlać mus z kiwi a następnie wyłożyć ponownie pestki granatu. Można od razu podawać.