Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2054
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9650
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3323
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6755
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2054
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9650
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3323
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6755
Składniki
50 ml mleka podgrzewamy z cukrem, aż to rozpuszczenia cukru
Mleko w proszku przesiewamy. Masło ucieramy do białości.
Masło dalej miksujemy i dodajemy w pierwszej kolejności mleko z cukrem, a następnie mleko w proszku. Krem można zabarwić dowolnym barwnikiem.