Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 1806
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 501
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 24
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 1806
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 501
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 24
Składniki
50 ml mleka podgrzewamy z cukrem, aż to rozpuszczenia cukru
Mleko w proszku przesiewamy. Masło ucieramy do białości.
Masło dalej miksujemy i dodajemy w pierwszej kolejności mleko z cukrem, a następnie mleko w proszku. Krem można zabarwić dowolnym barwnikiem.