Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 108
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 80
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 108
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 80
Składniki
50 ml mleka podgrzewamy z cukrem, aż to rozpuszczenia cukru
Mleko w proszku przesiewamy. Masło ucieramy do białości.
Masło dalej miksujemy i dodajemy w pierwszej kolejności mleko z cukrem, a następnie mleko w proszku. Krem można zabarwić dowolnym barwnikiem.