Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 515
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16774
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 496
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 515
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16774
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 496
Składniki
50 ml mleka podgrzewamy z cukrem, aż to rozpuszczenia cukru
Mleko w proszku przesiewamy. Masło ucieramy do białości.
Masło dalej miksujemy i dodajemy w pierwszej kolejności mleko z cukrem, a następnie mleko w proszku. Krem można zabarwić dowolnym barwnikiem.