Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niedawno zorganizowalam White Dinner, wszystkie potrawy mialy byc biale, jednym z deserów byl krem z Rafaello i bialymi brzoskwiniami marynowanymi w likierze brzoskwiniowym ...
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 28
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 107
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 28
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 107
Składniki
Smietane ubic z cukrem waniliowym, twarozek ewentualnie poslodzic, jesli chcemy krem bardziej slodki. Rafaello pokruszyc, zostawic kilka calych do dekoracji. Smietane zmieszac z twarozkiem, dodac pokruszone Rafaello. Brzoskwinie pokroic w kostke, zmieszac z likierem i poczekac, aby naciagnely. (Uzylam brzoskwin, które przechowuje w likierze)
Nalozyc brzoskwinie do pucharków, nastepnie krem i ozdobic kulka Rafaello.