Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niedawno zorganizowalam White Dinner, wszystkie potrawy mialy byc biale, jednym z deserów byl krem z Rafaello i bialymi brzoskwiniami marynowanymi w likierze brzoskwiniowym ...
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3865
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414879
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2412
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3865
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414879
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2412
Składniki
Smietane ubic z cukrem waniliowym, twarozek ewentualnie poslodzic, jesli chcemy krem bardziej slodki. Rafaello pokruszyc, zostawic kilka calych do dekoracji. Smietane zmieszac z twarozkiem, dodac pokruszone Rafaello. Brzoskwinie pokroic w kostke, zmieszac z likierem i poczekac, aby naciagnely. (Uzylam brzoskwin, które przechowuje w likierze)
Nalozyc brzoskwinie do pucharków, nastepnie krem i ozdobic kulka Rafaello.