Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe krówki z 4 składników, które zrobicie bez użycia cukru. Fit deser dla osób dbających o linię. Niewiele pracy, a efekt zachwyca!
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 28
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 108
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 28
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 108
Składniki
Cukier zalej gorącą wodą i mieszaj do rozpuszczenia. Następnie dodaj masło orzechowe i olej kokosowy. Składniki wymieszaj do połączenia.
Pojemnik plastikowy wyściel papierem do pieczenia. Masę krówkową przelej do pojemnika. Powierzchnię wyrównaj. Pojemnik wstaw do zamrażalnika na około godzinę do schłodzenia.
Po godzinie wyciągnij pojemnik z zamrażalnika. Krówki pokrój w kostkę. Deser przechowuj w lodówce. Smacznego!