Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe krówki z 4 składników, które zrobicie bez użycia cukru. Fit deser dla osób dbających o linię. Niewiele pracy, a efekt zachwyca!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3480
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 500
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 311
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 7088
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 394
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3480
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 500
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 311
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 7088
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 394
Składniki
Cukier zalej gorącą wodą i mieszaj do rozpuszczenia. Następnie dodaj masło orzechowe i olej kokosowy. Składniki wymieszaj do połączenia.
Pojemnik plastikowy wyściel papierem do pieczenia. Masę krówkową przelej do pojemnika. Powierzchnię wyrównaj. Pojemnik wstaw do zamrażalnika na około godzinę do schłodzenia.
Po godzinie wyciągnij pojemnik z zamrażalnika. Krówki pokrój w kostkę. Deser przechowuj w lodówce. Smacznego!