Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zachowują długo kruchość
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2745
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2347
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 704
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1285
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2745
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2347
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 704
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1285
Składniki
Wszystkie składniki mieszamy i ugniatamy aż powstanie jednolita masa. Wkładamy do lodówki i po godzinie jest już gotowe do wałkowania. Wałkujemy na cieniutkie placki i wykrawamy kwadraciki. Na środek każdego kwadracika nakładamy trochę marmolady i zawijamy na kształt poduszeczki.
Pieczemy w 180 stopniach, aż nabiorą złotego koloru.
Gdy już przestygną posypujemy je cukrem pudrem.